καμινάδα

GAZPRO Hellas – Καμινάδες FuranFlex

Logo GAZPRO_Print

Η GAZPRO Hellas είναι Τεχνική & Εμπορική Εταιρεία με έδρα στo Παλαιό Φάληρο της Αττικής. Δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων θέρμανσης , ψύξης, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ενεργειακής αναβάθμισης με μεγάλη επιτυχία.

Η εταιρεία απαρτίζεται από έμπειρους Μηχανικούς όλων των απαιτούμενων για τις δραστηριότητες της ειδικοτήτων με μεγάλη εμπειρία και συνεχή ενημέρωση για τις νέες τεχνολογίες και εξελίξεις με κύριο κριτήριο την χρησιμότητά τους, συνδυάζοντας όλες τις σύγχρονες αναζητήσεις των καταναλωτών όπως, την ποιότητα, την αξιοπιστία, την αισθητική, την εξοικονόμηση ενέργειας και το λογικό κόστος.

Η εταιρεία διαθέτει αυτοκινούμενα συνεργεία καυστιρατζίδων θερμουδραυλικών & 3ης Ειδικότητας καυσίμων αερίων – ηλεκτρολόγων όλο το 24ωρο με τέχνη. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1979 & στη συνέχεια στην Ελλάδα και σε αυτά τα 26 και πλέον έτη, έχει να επιδείξει σημαντική παρουσία στο χώρο της Βιομηχανικής αλλά και της Οικιακής Θέρμανσης σε όλη τη χώρα & στο εξωτερικό. Στο εξωτερικό ξεκινήσαμε το 1979.

Η εταιρία μας εκτέλεσε μεγάλα Κρατικά έργα όπως έργα σε Σχολεία, Νοσoκομεία & Ιδιωτικά όπως το COLUMBIA UNIVERSITY Buildings, έργα στην πολιτεία τη Νέας Υόρκης έχοντας 25 χρόνια και πλέον πείρα στο Φυσικό Αέριο.

Η εμπειρία μας στην εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων θέρμανσης & ΚΑΜΙΝΑΔΩΝ FURANFLEX -INOX τυγχάνει αναγνώρισης απ όλους τους συνεργάτες μας σε όλους τους τομείς (Αρτοποιία, Βιοτεχνίες, Φανοποιεία Αυτοκινήτων, Ξενοδοχεία κλπ.)

Έχουμε την έδρα μας σκόπιμα στη καρδιά του Παλαιού Φαλήρου, με στόχο αφ’ενός τη παροχή υψηλών σε ποιότητα υπηρεσιών με το μικρότερο δυνατό κόστος, αφ’ετέρου την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας σε όλη την ηπειρωτική και νησιωτική χώρα.

Διαθέτουμε άμεσα, εξειδικευμένα συνεργεία για παντός τύπου καυστήρες υγρών – αερίων καυσίμων οπουδήποτε, καθ όλο το 24ωρο. Διαθέτουμε πλήρη σειρά ανταλλακτικών, όλων των τύπων καυστήρων στις καλύτερες τιμές.

Η FuranFlex Hellas μέλος του ομίλου GAZPRO δραστηριοποιείται στις εγκαταστάσεις καμινάδων τόσο οικακής όσο και επαγγελματικής – βιομηχανικής χρήσης. Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος σε όλη την Ελλάδα των καμινάδων τεχνολογίας FuranFlex ( www.furanflex.gr).