καμινάδα

Καμινάδα Furanflex

Το υλικό εσωτερικής επένδυσης σωληνώσεων Furanflex ® κατασκευάζεται από σύνθετα υλικά όπως, υαλοϊνες – ανθρακοϊνες – ίνες πυριτικού γυαλιού – κεραμική ίνα και ίνες Kevlar και διαθέτει εξαιρετική αντοχή στις περιβαλλοντικές συνθήκες και ιδιαίτερα στην θερμοκρασία και την υγρασία.

Η αντοχή των συνθετικών υλικών είναι πολλές φορές μεγαλύτερη απο τα συνηθισμένα μέταλλα ή ορυκτά γι αυτό το εργοστάσιο μπορεί και δίνει έως και 30 χρόνια εγγύηση σε προϊόντα όπως η καμινάδα Furanflex, με ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση αστοχίας του υλικού.

FF-allweather-300x264

Οι εφαρμογές της τεχνολογίας Furanflex δεν περιορίζονται στις απλός στις καμινάδες αλλά περιλαμβάνουν την κατασκευή αεραγωγών, αγωγών υδάτων αλλά και την επένδυση άλλων υλικών για πυρασφάλεια. Ο κατάλογος των εφαρμογών συνεχώς, αντικαθιστώντας παλαιάς τεχνολογίας υλικά ή δίνοντας λύση σε άλυτα μέχρι σήμερα προβλήματα.

Επισκευή Υδρορροών

viewMultimediaContent3

Η Furanflex κατασκευάζεται σε διατομές απο Φ80 mm – Φ1000 mm κάνοντάς την ιδανική και για εφαρμογές σε επισκευή υδρορροών ειδικά σε περιπτώσεις με όδευση μέσα απο κολώνες ή δοκάρια όπου η αποξήλωση των παλιών υδρορροών είναι απαγορευτική. Η Furanflex αποτελεί ουσιαστικά ένα αθάνατο υλικό με ζωή πολύ μεγαλύτερη απο αυτή του κτιρίου καθιστώντας την την απόλυτη λύση!

Εσωτερική επένδυση αεραγωγών κλιματισμού ή εστίασης

viewMultimediaContent2

Δίνεται η δυνατότητα να έχουμε μεταβαλλόμενη διατομή κατα το μήκος του αεραγωγού χωρίς ενώσεις, εξασφαλίζοντας 100% στεγανότητα και διαστασιολόγηση βάση των πραγματικών απαιτήσεων για ιδανική ροή αέρα. Ιδανικό και για επαγγελματίες εστίασης αφού η furanflex είναι πυρανθεκτικό υλικό και χρησιμοποιείται ώς υλικό επένδυσης για πυρασφάλεια Furanfix.

Εσωτερική επένδυση καμινάδων για κεντρική θέρμανση και σύνδεση cascade

viewMultimediaContent1

Η εσωτερική επένδυση καμινάδας γίνεται με 30 χρόνια εγγύηση στο υλικό και σας εξασφαλίζει απο υγρασίες ή διαρροές καυσαερίων που μπορεί να προέρχονται μικροπόρους και ραγίσματα της καμινάδας.
Χάρη στην δυνατότητα μεταβαλλόμενης διατομής μπορεί να φιλοξενεί πολλαπλούς λέβητες (σύνδεση cascade) γλιτώνοντάς σας απο την ανάγκη εγκατάστασης ξεχωριστής καμινάδας για κάθε έναν, εξοικονομώντας χρήμα και χώρο.