Έχετε προβλήματα μούχλας ή υγρασίας στην καμινάδα σας και στους γειτονικούς τοίχους; Ο εντοπισμός της πραγματικής αιτίας μπορεί να είναι αρκετά ύπουλος αφού πολλοί δεν γνωρίζουν που πρέπει να ψάξουν. Πολλές φορές το πρόβλημα μπορεί να προέρχεται από το εσωτερικό της καμινάδας από την υγροποίηση των καυσαερίων. Τα καυσαέρια διαπερνούν τους πόρους της καμινάδας ή και μικρά ραγίσματα και φτάνουν μέχρι την εσωτερική τοιχοποιία σχηματίζοντας μούχλα.

Σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να υπάρχει και διαρροή μονοξειδίου (δηλητηριώδες αέριο). Τα αποτελέσματα είναι η δυσάρεστη οσμή και το ξέφτισμα της μπογιάς ακόμη και του σοβά σε χρόνιες περιπτώσεις.
Το πρόβλημα είναι εντονότερο στις βόρειες περιοχές, καθώς και στους επάνω ορόφους, αφού εκεί γίνεται συνήθως και η υγροποίηση των καυσαερίων.
Η εξωτερική επισκευή των καμινάδων είναι πρόσχερη λύση και στον πρώτο χειμώνα επανεμφανίζεται.

Η οριστική λύση είναι μόνο η εγκατάσταση εσωτερικής επένδυσης με το πιστοποιημένο και εγκεκριμένο υλικό Furanflex που κατασκευάζεται ακριβώς για τον σκοπό αυτό και έχουν εγκατασταθεί περισσότερα από 1.700.000 μέτρα επενδύσεων σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Η εγκατάσταση της εσωτερικής επένδυσης Furanflex παρέχει εργοστασιακή εγγύηση 30 χρόνων με αποτέλεσμα να ξενοιάσετε οριστικά από τις ενοχλητικές συνέπειες της υγροποίησης των καυσαερίων στην καμινάδα σας.
Εμπιστευτείτε την μεγάλη εμπειρία μας και εξειδίκευση και καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 988 16 16 FuranFlex Hellas